Home / Tag Archives: бела ноќ

Tag Archives: бела ноќ

ДИ ЏЕЈ ТОМ НОВИ ГО ЗАПАЛИ ШИРОК СОКАК

Синоќа битолски Широк сокак “гореше” на манифестацијата “Широк сокак во бело” која се одржа по четврти пат. Главна звезда на настанот беше светски познатиот ди џеј и продуцент од Германија Том Нови кој со својот сет ја воовдушеви над 10 ...

Read More »