Home / Tag Archives: Биола

Tag Archives: Биола

Заев од Магнолија: Победа на Наташа со 5.000 гласови разлика

СДСМ и Коалицијата „Живот за Македонија“ својата изборна кампања за локалните избори ја почнаа од Битола. На големиот митинг, што се одржа на преполнетиот плоштад „Магнолија“, лидерот на СДСМ и актуелен премиер Зоран Заев најави победа на локалните избори речиси ...

Read More »