Home / Tag Archives: блокирани

Tag Archives: блокирани

18 општини со блокирани сметки, изборните комисии ќе ги плаќа Владата

На 18 Општини низ Македонија им се блокирани сметките поради неподмирени долгови по повеќе основи. Меѓу овие општини се Охрид, Струга, Куманово, Ресен, Делчево и Тетово. Општините не можат да ги вршат потребните финансиски трансакции, но проблемот може и да ...

Read More »