Home / Tag Archives: боево

Tag Archives: боево

СВР Битола:Боево гаѓање на “Билбил камен“

Ве известуваме дека на 28.09.2017 година (четврток) во временскиот интервал од 07.00 -16.00 часот на место викано” Билбил камен “- Битола, и во атарот на с.Ергела- Новаци, ќе се реализира боево гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  ...

Read More »