Home / Tag Archives: Бразил

Tag Archives: Бразил

Уште еден Бразилец во Пелистер

Екипата на Пелистер ангажира уште едно засилување од Бразил. Денеска новото засилување од земјата на фудбалот, Бразил, отпатува со екипата на Пелистер на подготовки во Банско. Според информациите  од канцеларијата на Пелистер се работи за навален фудбалер, кој ќе го ...

Read More »