Home / Tag Archives: брифираат

Tag Archives: брифираат

До крајот на неделата ќе се знаат сите нови директори

До крајот на неделата ќе се знаат имињата на сите нови директори кои треба да ги заземат функциите во јавните претпријатија и основните и средните училишта. Оваа информација денеска ни е потврдена од сигурни извори на порталот на Битолски весник. ...

Read More »