Home / Tag Archives: бројка

Tag Archives: бројка

Во Битола од вчера 1 нов позитивен

Во изминатите 24 часа се потврдени 36 нови случаи на Ковид-19. По градови: – Скопје-22 – Куманово-4 – Прилеп-3 – Струга-3 – Велес-3 – Битола-1 Со ова вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со Ковид-19 во нашата земја изнесува 1117. Денеска ...

Read More »

Се одржа Саемот на кариера

Младински културен центар – Битола  и Инфо клуб – Битола во Центарот за култура, денес по трети пат го организира Саемот за кариера. Во време кога сите размислуваат како да заминат оттука, Младинскиот културен центар од Битола и Инфо клубот ...

Read More »

Чуствувам голема одговорност

Импресионирана сум од длабоката разлика која што е направена во Општина Битола. Ме радува ме импонира меѓутоа и чувствувам голема одговорност заради тоа што граѓаните веруваат во нашата програма, веруваат во нашиот идентитет и таа доверба треба да ја оправдаме. ...

Read More »