Home / Tag Archives: членством јуни

Tag Archives: членством јуни

Јоханес Хан:Почеток на преговорите идната година

Владата соопшти дека Европската Унија одлучила Македонија да започне преговори за членство во 2019 година. „Советот на министри за надворешни работи на земјите членки на Европската Унија, на денешната седница донесе одлука преговорите за членство на Република Македонија да започнат ...

Read More »