Home / Tag Archives: Дабац

Tag Archives: Дабац

Народните носии низ објективот на Тошо Дабац

  НУ Центар за култура – Битола и Културниот центар Травно  – организираат работилница за заштита и изнајмување на народни носии. Воедно среда на 27 март со почеток во 20 часот ке се одржи иложба  ” Народните носии низ објективот на ...

Read More »