Home / Tag Archives: дефекти

Tag Archives: дефекти

Политички „хаварии“ и за најмали дефекти во РЕК „Битола“

„Нови хаварии во РЕК ’Битола‘“, „РЕК ’Битола‘ пред колапс“, „Трите блока надвор од електромрежата во Македонија“, „Само прашање на ден е кога поради дефектите во РЕК ’Битола‘ ќе колабира електроенергетскиот систем во државата“, „Нестручни партиски кадри на ВМРО-ДПМНЕ си поигруваат ...

Read More »

СДСМ: Цехот од дефектите во РЕК ќе го платат граѓаните

-Она што го кажувавме и на што предупредувавме денеска се случи. РЕК Битола е во тотален колапс. Денеска не се во функција сите три блокови на рударско енергетскиот комбинат- рече на прес-конференција лидерот на битолските социјалдемократи и пратеник, Васко Ковачевски. -Бидејќи повеќе ...

Read More »