Home / Tag Archives: дестабилизација

Tag Archives: дестабилизација

Груевски: Ќе одговараат за скандалот кој го конструираа

Нема да има простор за заташкување на скандалот кој самите го конструираа. Одговорноста, со сите затезни камати за дестабилизирањето на земјата, за омаловажувањето на гласачката волја, за валкањето на угледот и на граѓаните и на државата, за лагите и оговарањата ...

Read More »