Home / Tag Archives: десулфиризација

Tag Archives: десулфиризација

Презентиран проектот за десулфуризација

ЕЛЕМ започнува со преземање на мерки кои во иднина ќе го намалат загадувањето на животната средина, а на компанијата ќе и ја донесат долгоочекуваната А- интегрирана еколошка дозвола. Денес во РЕК Битола се одржа презентација на проект за десулфуризација од ...

Read More »