Home / Tag Archives: дигитална насмевка

Tag Archives: дигитална насмевка

Дигитална насмевка – Совет #7: Зошто Ви е потребен SEO?

Можеби слушнавте за онаа маркетиншката поговорка да „ништо не може побрзо да убие лош производ како што тоа може да го направи добриот адвертајзинг“. Јасно е и зошто е тоа така – добриот адвертајзинг брзо привлекува голем број на корисници, ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #1: Насмеано лице :)

Претпоставуваме дека секогаш на вашите вработени и колеги им препорачувате вашите клиенти да ги дочекувате со насмеани лица. Исто е и на социјалните мрежи, секогаш дочекувајте ги постоечките или потенцијалните клиенти со насмевка. Вашиот клиент е дојден на социјалниот профил ...

Read More »