Don't Miss
Home / Tag Archives: дијабетес

Tag Archives: дијабетес

Карпош- здрава општина

По повод  Светскиот ден на здравјето ,, 7-ми април’’, вчера попладне во ООУ ,,Владо Тасевски” се одржа пригодна манифестација.  Општина Карпош вклучително и секторот за Спорт и култура се вклучија во глобалната кампања на Светската здравствена организација подржувајќи го проектот  ...

Read More »