Don't Miss
Home / Tag Archives: дипломирање

Tag Archives: дипломирање

Мустафа Кемал Ататурк изгради мост на вечно пријателство меѓу Македонија и Република Турција

Основоположникот и првиот претседател на Република Турција Мустафа Кемал Ататурк создаде нераскинливи врски и изгради мост на вечно пријателство помеѓу Македонија и Турција. Ова беше пораката на одбележувањето на 125 годишнината од дипломирањето на Кемал Ататурк во битолската воена Гимназија. ...

Read More »