Home / Tag Archives: дирекција

Tag Archives: дирекција

Издупени гумите на возила на УЈП во Битола

Тркалата на неколку возила на Управата за јавни приходи во Битола кои се паркирани пред седиштето на  Регионалата дирекција вечерва беа издупени од засега непознати лица. Управата за јавни приходи ја известила битолската  полиција која направи увид на лице место. ...

Read More »