Home / Tag Archives: добитници

Tag Archives: добитници

Врачена државната награда “23 Октомври“

Успехот дојде како плод на тотална посветеност, а е можен само ако бескрајно се сака научната и уметничката работа, истакна денеска проф. д-р Анастасика Попоска, специјалист – ортопед заблагодарувајќи се во име на добитниците на државната награда „23 Октомври” за ...

Read More »