Home / Tag Archives: Договр

Tag Archives: Договр

Предлог договорот за купо-продажба на РК Пелистер

ДОГОВОР ЗА УРЕДУВАЊЕ НА КАПИТАЛНАТА И УПРАВУВАЧКАТА СТРУКТУРА НА РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК АД Битола и РК ПЕЛИСТЕР АД Битола Склучена во Битола на ден ….10.2019 меѓу: Општина Битола, со седиште на Булевар 1-ви Мај бр. 61, Битола, застапувана од Градоначалникот ...

Read More »