Home / Tag Archives: домаќин

Tag Archives: домаќин

Битолските лајонси се збратимија со лајонси од Хрватска

 Лајонс клубот Битола се збратимува со Лајонс клубот Нашице, а Лајонс клубот Хераклеја со Лајонс клубот Валпово-Белишќе, и двата од Република Хрватска. Звонимир Цветановски, член на Лајонс клуб „Пајко маало“- Скопје е избран за нов гувернер на Лајонс Дистрикт132 Македонија ...

Read More »