Home / Tag Archives: драматично

Tag Archives: драматично

Ѝ дадоа име Васка во знак на благодарност на д-р Васо

Драматично породување во Клиничката болница Мислам дека беше три часот по полноќ. Веќе бев потонат во длабок сон кога заѕвони мојот домашен телефон. Во првиот момент помислив да не се јавувам и да не одговорам на повикот, бидејќи сметав дека ...

Read More »