Home / Tag Archives: дуќан

Tag Archives: дуќан

Од среќниот добитник ни трага ни глас

Денеска, на 9 мај, 2016 год.  се навршија точно пет години, кога  во Битола падна  највисоката премија  на Лотарија на Македонија во износ од 370.000 евра. Среќниот добитник уплатното ливче тогаш го уплати во дуќанот на Гината, кај Шехерезада. Но ...

Read More »

Искршени излозите на “Божур”

Денеска, рано изутрина, засега непознати сторители ги искршија излозите на приватното претпријатие за намештај “Божур”, кое се наоѓа наспроти “ Битолски весник “. Сопственикот на “ Божур” Илјаз Синановски, на кој пред извесно време исто така му беа искршени излозите ...

Read More »