Home / Tag Archives: Ефтимовски

Tag Archives: Ефтимовски

Отворена изложба “Економијата на Преспа низ вековите“

Во Ресенскиот Сарај синоќа беше отворена изложбата „Економијата на Преспа низ вековите“ од Игор Ефтимовски, млад ресенчанец кој од неодамна е дипломиран археолог. Во рамките на оваа изложба се претставени економските фази на развојот на Преспа во минатото, почнувајќи од ...

Read More »