Home / Tag Archives: ЕКГ

Tag Archives: ЕКГ

Филипче: Граѓаните да не се лекуваат на своја рака

Потребно е да се направи кардиолошка анализа ЕКГ затоа што има таму и една контра индикација, значи не се дава на сите пациенти. Луѓето да не купуваат на своја рака или да се обидуваат да ги најдат лековите, мора да ...

Read More »