Home / Tag Archives: Форумот

Tag Archives: Форумот

Слободни патриоти бараат оставка од Груевски

Форумот на слободоумни патриоти бара Никола Груевски да замине од лидерската позиција во партијата и да овозможи Конгрес на кој покрај усвојувањето на нова партиска доктрина треба да се случат и промени на Статутот на партијата. Форумот најостро го осудува ...

Read More »