Don't Miss
Home / Tag Archives: гласачки материјал

Tag Archives: гласачки материјал

Тргна гласачкиот материјал од Битола

Под силно полициско обезбедување денеска, рано изутрина од печатницата „Киро Дандаро” во Битола, во присуство на претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски и останатите членови на ДИК, тргна гласачкиот изборен материјал за претседателските избори до сите 80 општински изборни ...

Read More »