Home / Tag Archives: голман

Tag Archives: голман

Никола Митревски спортист на Битола

Голманот на Еурофарм Пелистер Никола Митревски е избран за спортист на Битола за 2019 година.„Добив признанија и претходно, но ова е јаготката на шлагот на торатата. Посебна чест и признание е оваа награда бидејќи ја добив во моменти кога се ...

Read More »

Пехарот за Стрела Могила

По речиси 25 години, спортската редакција на Битолски весник заедно со екипта на Стрела од Могила го обновија меморијалниот фудбалски турнир на Битолски весник “ Спиро Мачески”. Турниорот на кој настапија вкупно 4 екипи: Чагор Лопатица, Црна Река од Чарлија, ...

Read More »