Home / Tag Archives: Гора

Tag Archives: Гора

Акцијата “ Гора“ откри злоупотреби со дистрибуцијата на огревното дрво

Постапувајќи по оперативата акција Гора од страна на Секторот за внатрешни работи Битола, утврдени се одредени злоупотреби од превозници (физички и правни лица), кои вршат транспорт на огревно дрво до крајните купувачи, со неиздавање на испратници за испорачаната дрвна маса ...

Read More »