Home / Tag Archives: гроб

Tag Archives: гроб

Традиционално цвеќе на гробот на Манаки

Директорката на фестивал на филмската камера “Браќа Манаки“, Лабина Митевска заедно со делегација на Советот на општина Битола положија цвеќе на гробот на Милтон Манаки. Митевска секоја година додека трае фестивалот “Браќа Манаки“ во соработка со Општина Битола и влашката ...

Read More »