Home / Tag Archives: ХЕЦ

Tag Archives: ХЕЦ

Состојбата со вода во акумулациите е стабилна

Денеска генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски  го посети Охрид и на средба со директорот на Подружницата ХЕС Црн Дрим, Сашо Коркут, разговараше за новонастанатата ситуација во Дебар и Центар Жупа по воведувањето на кризната состојба, каде живеат најголемиот ...

Read More »