Don't Miss
Home / Tag Archives: хонорар

Tag Archives: хонорар

Роберт Алаѓозовски:Буџетот оштетен за околу 40 милиони евра

Во дел од институциите кои се наоѓаат под Министерството за култура биле утврдени сериозни индиции за злоупотреби од претходните директори, изјави министерот, Роберт Алаѓозовски, кој денеска го презентираше својот отчет за сработеното. Само преку штетни менаџерски договори и договори за ...

Read More »