Home / Tag Archives: хумана

Tag Archives: хумана

Раководството на ФК Пелистер ја покажа хуманата димензија, подарија новогодишни пакетчиња

Деновиве во ОУ “ Ѓорги Сугарев “ во Битола, каде своето образование го стекнуваат деца од различен етнички состав и каде што голем број од учениците, особено од ромската заедница “другаруваат” со сиромаштијата, беше многу распеано и весело. Гости на ...

Read More »

365 дена грижа, Унијата на жени на ВМРО- ДПМНЕ -Битола во предновогодишна хумана акција

Под мотото, топла прегратка и срдечни зборови се одвиваше посетата на Унијата на жени при Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Битола на Домот за стари лица „Сју Рајдер” Битола. -Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ – Битола, традиционално пред ...

Read More »