Home / Tag Archives: интелектуалци

Tag Archives: интелектуалци

Битолчани собираа потписи за одбрана на Македонија

Странските служби и нивните марионети нема да ни ја кројат судбината Давајќи му целосна поддршка на граѓанското движење за одбрана на Македонија, иницирано од група на интелектуалци, актери, професори и останати јавни личности од Македонија, денеска,  пред Центарот за кулура ...

Read More »