Home / Tag Archives: Ивана

Tag Archives: Ивана

Левица ќе ја оживува старата битолска чаршија

Локалниот огранок на Левица Битола,односно кандидатите за советници на Општина Битола денеска ја посетија Старата битолска чаршија и пазарот во Битола. Велат дека како работничка партија од особено значење за нив се условите во кои работат пазарџиите и занаетчиите и ...

Read More »