Home / Tag Archives: износ

Tag Archives: износ

Кирацовски: Следната година ќе биде година на економијата

Зад нас е година на економско придвижување, повеќе пари кај граѓаните, интеграциски напредок, јасен правец на движење и развој на општеството. По 11 години изолација, неизвесност, осиромашуавње и уназадување, Македонија денес знае каде оди, чекори кон членство во ЕУ и ...

Read More »

Тајните долгови на јавниот сервис МРТВ

Јавното радиодифузно претпријатие Македонска радио телевизија испрати соопштение по повод објавените наслови во неколку медиуми за фактичката состојба по однос на обврските кон своите коминтенти. Соопштението го објавуваме интегрално: „Од назначување на сегашниот менаџмент во март 2012 година до денес, ...

Read More »