Home / Tag Archives: Јани

Tag Archives: Јани

Премиера на филмот “ Ругање со Христос“

Премиерата на „Ругање со Христос“ на режисерот Јани Бојаџи,кој го потврди своето присуство, како и присуството на дел од екипата на филмот: Марко Кобе, Ко-Продуцент од Словенија Љупчо Тодоровски, актер,Кирил Трајковски, актер. Публиката ќе има можност по проекцијата да постави ...

Read More »

Три и пол милиони денари за колекторскиот систем на Пелистер

Министерството за животна средина и просторно планирање ќе издвои 3,5 милиони денари, за продолжување изграбата на  колекторскиот систем на Пелистер. Ова беше договорено на средбата на градоначалничката на Битола м-р Наташа Петровска  со заменик министерот за животна средина и просторно ...

Read More »

Три и пол милиони денари за колекторскиот систем на Пелистер

Министерството за животна средина и просторно планирање ќе издвои 3,5 милиони денари, за продолжување изграбата на  колекторскиот систем на Пелистер. Ова беше договорено на средбата на градоначалничката на Битола м-р Наташа Петровска  со заменик министерот за животна средина и просторно ...

Read More »

Средба на премиерот Заев со Здружението “ За нас се работи “

Премиерот Зоран Заев, денеска оствари работна средба со претставници од граѓанското движење „За нас се работи“, од Битола. На средбата присуствуваа и заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули и директорот на АД ЕЛЕМ, Драган Миновски. На ...

Read More »