Home / Tag Archives: ЈП Пазари

Tag Archives: ЈП Пазари

Слободан Најдовски секретар на општина Битола!?

Екс пратеникот и едно време потпретседател на Собранието на Македонија Слободан Најдовски и официјлано е избран за секретар на општина Битола. Според информации на порталот на Битолски весник Најдовски бил избор на градоначалничката Наташа Петровска, која се определи на местото ...

Read More »

Сашо Стаматов и официјално нов директор во ЈП “Пазари “

Сашо Стаматов и официјално е нов директор на јавното претпријатие “Пазари“- Битола. Сашо Стаматов на функцијата директор на ЈП “ Пазари “ доаѓа на местото на сега веќе екс-директорот Благој Дивитаров. Од повеќето кандидати, кои конкурирале за челната позиција во ...

Read More »