Home / Tag Archives: кацига

Tag Archives: кацига

Во тек е кампањата „Носи кацига“

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во соработка со Министерството за внатрешни работи и Факултетот за безбедност – Скопје, во месец мај 2024 година ја започна кампањата „Носи кацига“. Оваа кампања се реализира со делење на едукативно-рекламен материјал ...

Read More »