Home / Tag Archives: кафемати

Tag Archives: кафемати

Катанец за 60 кафемати

Претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, на денешната редовна прес-конференција во Владата ги презентираше наодите од инспекциски надзори од повеќе инспекциски служби во надлежност на Советот, за периодот од 9-13 април. Притоа за овие пет дена соопшти Филиповска-Грашкоска од страна ...

Read More »

Инспекторатот запечати над 40 кафемати во Битола

                              Во Битола државниот инспекторат запечати над 40 кафемати.           На тој начин државниот пазарен инспекторат  му го скрати задоволството на  битолчани, кои по затворњето на кафулињата и угостителските  објекти на Широк Сокак  да пијат кафе. За затворањето ...

Read More »