Home / Tag Archives: Камарите

Tag Archives: Камарите

Донација на Сфера

Сфера Македонија по организираната хуманитарна вечер Give – Share – Care која се одржа на 25 Декември (Понеделник) во Кафе бар Камарите Во текот на настанот беа собрани голем број на средства со кои ќе бидат купени многу едукатвни играчки и ...

Read More »