Home / Tag Archives: камп. Битола

Tag Archives: камп. Битола

Стартуваше летниот филмски камп

Синоќа во Битола, во организација на Кино-клубот „Милтон Манаки” почна летниот филмски камп „Летфик 2018”. На летниот филмски камп, кој ќе се одвива во Битола и Крани Преспа, деветтодделенците и средношколците ќе имаат можност да научат некои нови методи, начини ...

Read More »