Home / Tag Archives: кавга

Tag Archives: кавга

Градскиот паркинг ги скара градските советници

На минатонеделната седница на Советот на Општината Би­тола, бурна расправа меѓу совет­ниците од власта и опозицијата предизвика иницијативата на СДСМ за раскинување на договорот за јавно-приватно партнерство помеѓу Општината Би­тола и фирмата  “Стентон градба ДОО Битола“ поради непо­читување на обврските ...

Read More »

Столе Попов ја запусти Лабина

Суетниот и самобендисаниот режисер на филмот “ До Балчак “ , Столе Попов, кој според познавачите на состојбите во македонската кинематографија “ До Балчак “ го заглави(л) филмот, кој секој ден добива бројни тужби за неплатени сметки и хонорари денеска ...

Read More »