Home / Tag Archives: количини

Tag Archives: количини

Клиничка болница:Има реагенси за загрозените пациенти, во тек е тендер за нови количини

Со реакција на прес-конференцијата на ЛДП,   се огласи менаџерскиот тим на Клиничката болница- Битола.  Реакцијата ја објавуваме во целост. – Службата за нуклеарна медицина при Клиничката болница- Битола ги има количините на реагенси што се потребни за витално загрозените пациенти. ...

Read More »