Home / Tag Archives: Коломбел

Tag Archives: Коломбел

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Новаци и францускиот град Коломбел

              Со одржување на  свечена седница на Советот  општината Новаци денеска прослави 23 години постоење. Во рамките на бројните свечености  беше потпишан Меморандум за соработка со француската општина, Коломбел. Градоначалникот на општината Коломбел од Франција, Марк Потје, рече дека со ...

Read More »