Home / Tag Archives: комисија Џафери

Tag Archives: комисија Џафери

Дебатата за Зврлевски незаконска.ВМРО се откажа од дискусија

Со образложение дека не сакаат да учествуваат во незаконска расправа , пратениците на ВМРО-ДПМНЕ се повлекоа од дебатата за разрешување на јавниот обвинител Марко Зврлевски. Опозициската партија ставот дека дебатата за разрешување на Зврлевски е незаконска ја темели на одлуката ...

Read More »