Home / Tag Archives: концесија

Tag Archives: концесија

Стентон градба ќе управува со паркингот и во Клиничката болница!?

Фирмата “Стентон градба“ што ги одржува паркинзите во Битола под концесија, од понеделник,  ќе управува и со паркинг- просторот во Клиничката болница, дознава порталот на Битолски весник. На третиот по ред конкурс за давање паркинг под концесија во Клиничката болница, ...

Read More »