Don't Miss
Home / Tag Archives: корлевски

Tag Archives: корлевски

Корлевски:Дека не сме исти,најдобро се гледа во градинките

Не сме исти, „бледата слика на ДПМНЕ“ – не само што е иста, туку е и полоша.Периодов често се зборува за тоа колку сме или не сме исти, за промени, се зборува за разлика, но се зборува и за дела ...

Read More »

Корлевски: Со стари проекти во новите избори

Изминува и последниот ден од изборната кампања во која ДПМНЕ и Илиоски си излегоа со препишана програма од изминатите изборни циклуси, притоа заборавајќи дека тие проекти досега требаше да бидат направени.Конечно  имаа шанса да покажат дека Битола им значи, но ...

Read More »

“Транспортер 1 и 2 “ слика за работењето на ВМРО ДПМНЕ

Доволно видовме што ДПМНЕ како општинска власт направи за Битола во изминатите 12 години. Имаа  повеке од  доволно време да ги реализираат нивните проекти. Наместо тоа од градот си направија акционерско друштво, каде интересите на битолчани ги заменија со своите ...

Read More »

СДСМ бара оставка на Талески

Нагласувајки дека сега кога на градоначалникот на Битола ВладимирТалески од страна на Онсовниот суд 1  Скопје, му е одредена мерка  домашен притвор во траење од 30 дена и кога со истражната постапка наводно се потврдиле констатациите на СДСМ во проектот ...

Read More »