Home / Tag Archives: Костова

Tag Archives: Костова

Јадранка Костова се повлекува од 1 ТВ

Новинарката Јадранка Костова најави дека се повлекува од тимот на 1ТВ, односно дека нејзиниот авторски договор и завршил со интервјуто на уапсениот Боки 13. Новинарката истакнала дека околу две до три недели воопшти не оди во телевизијата и нема никаков ...

Read More »