Home / Tag Archives: лет

Tag Archives: лет

Помош од Кина за Србија во опрема и стручњаци

Вечерва на београдскиот аеродром “Никола Тесла“ со специјален лет на “ Ер Србија “ стигна помо ш во медицинска опрема. Со специјалниот лет од Кина допатуваа и неколку лекари стручњаци кои кои учествуваа во лекувањето на заразените во градот Вухан.

Read More »