Home / Tag Archives: Манто

Tag Archives: Манто

Паравојска на ВМРО ДПМНЕ била во Собранието на 27 април

Со презентација на дополнителни докази од вештачењето на мобилните телефони на обвинетите Љубен Арнаудов, Јохан Тарчуловски во Кривичниот суд почна рочиштето за настаните од 27 април минатата година во Собранието на РМ. Во СМС порака до, заведен како Крсте секретар ...

Read More »