Home / Tag Archives: медицинско училиште

Tag Archives: медицинско училиште

Родители и ученици на протест пред медицинското училиште

Вчера во 14 часот на стотина средношколци од средното медицинско училиште во “Д-р Јован Калаузи” им е соопштено дека треба да ги подигнат документите со кои беа запишани во ова средно училиште и нема да можат да ја продолжат учебната ...

Read More »